Wellnesst, síelést, üdülést ajándékba? De melyiket? Gulliver Travel ajándék utalvánnyal bármelyiket!

Kiváló szálláshelyek

Téli wellness ajánlatok a Roomforum ajánlásával

Kedvelt úticélok

Kedvelt szálláshelyek

Miért érdemes regisztrálni?
 • Véleményeket írhat azokról a szálláshelyekről, ahol már járt.
 • Olvasóink bejegyzéseinek segítségével könnyebben megtalálhatja az Önnek megfelelő szálláshelyet
 • Hírlevélben értesülhet a kiszemelt szálláshelyekkel kapcsolatos új bejegyzésekről.
 • Regisztráció »
  Smartelli
  Vélemény
  317.4
  10+vélemény

  Gondűző Apartmanház Mátraderecske

  Magyarország Mátraderecske, Bem József út 10
  GPS koordináták: 47.9536002 20.0796241Térkép

  Értékelés 7.4/10 (31 vélemény alapján.)

  Átlag 7.4
  Népszerűség:  

  Elhelyezkedés

  7.9

  Szolgáltatások

  7.4

  Gasztronómia (vendéglátás)

  7.2

  Tisztaság, kényelem

  7.6

  Személyzet kedvessége

  7.4

  Ár/érték arány

  7.3
  Térkép
  Gondűző Apartmanház Mátraderecske Magyarország Mátraderecske, Bem József út 10

  Hasznosnak találta? Ossza meg ismerőseivel!:

  1
  Értékelés: 1
  Elhelyezkedés1
  Szolgáltatások1
  Gasztronómia (vendéglátás)1
  Tisztaság, kényelem1
  Személyzet kedvessége1
  Ár/érték arány1
  2012.06.02. 01:55 Írta: teree
  Tartózkodás időpontja: 2012. május
  Sajnos ilyen nem volt egyáltalán!!!
  Szívem szerint mínusszal értékelném az egészet, úgy ahogy van. Nem értem, hogyan lehet egyáltalán kiadni.
  Tény és való 10.175.- ft-ért vásároltam, de vettem már ennyiért, ill. nem sokkal többért több szállást, és eddig mindegyikkel maximálisan elégedett voltam. Elkövettem azt a hibát, hogy a licitálás előtt nem olvastam a szállás után, nem voltam alapos, mert annyira szerettem volna kipróbálni a mofetta kezelést. Hát nem tudtam meg milyen, mert másnap reggeli után eljöttünk. Már a kapcsolatfelvételkor kétségeim támadtak, a háziúr hozzáállása alapján. Első kérdése mennyiért vettük, hát ez erősen nyomott ár... De megegyeztünk az időpontban. Csak megkérdeztem, nem lehetne-e eltolni 1 nappal, hogy 1 úttal a szilvásváradi utunkat is meg tudnánk oldani, de rugalmatlan volt. Ennyi pénzért semmit sem tud, esetleg ha hétvégi felárat fizetek... Még jó hogy nem mentem bele. A Bükk Panzióban azonnal segítettek, áttették a foglalásom, így Szilvásváradról mentünk Derecskére. Mivel rossz előérzetem volt, ezért egész napot Egerben töltöttük és csak délután 5-6 óra körül érkeztünk. Amikor bejelentkeztünk, megint a téma, hogy 10 ezer ft-ért, mélyen nyomott áron vettük... Megmutatta a lakást és szó szerint ledöbbentünk. A leírtakban nem szerepelt, hogy ez egy lakás, ahol ott bent lakik 1 szobában a tulaj, 3 szoba van kiadva, abból az egyikben van fürdőszoba és wc, a másik két szobának közös a fürdője és wc-je, ahova a közös előszobán keresztül lehet menni. Az ajtóhoz nem volt kulcs, nem tudtuk bezárni. Teliüveges ajtók, igaz gyékény volt rajta, de napsütésben, villanynál teljesen át lehetett látni.
  Kérdeztem konyhát lehet használni? (vacsorára szendvics és teára gondoltam - saját alapanyagból, hogy ne a szobában kelljen) Hát ennyi pénzért konyhahasználat nem tartozik hozzá. Hűtőszekrény nem tartozik a szobához ennyi pénzért. Nagyon sok helyen jártunk már Gullivertől is, Indulhatunkon és a Lealkudtuk.hu-n keresztül, ill. neten foglaltam vendégházakat is, eddig mindenhol volt hűtőszekrény, LCD tv. Tv itt is volt, egy ősrégi, Singer varrógép volt az állványa, nem távkapcsolós, zöldes-kék színben valami homályos vibrálás. De hangja az volt ennyi pénzért. A szobába minden behallatszott, minden vízengedés, wc öblítés, a beszélgetések, a házinéni főzése. Ilyen állapotot és nem tapasztaltam még soha sehol. Még a vendégházak is úgy voltak, vagy nem ott lakott a tulaj és a mienk volt 4 főre az egész lakás 2 ezer ft/ fő, vagy a földszinten laktak, de nem is láttuk, nem is hallottuk őket pl. Kehidán 2.500 ft-ért. Szilvásváradra 19 ezerért vettem de 3 éjszakára, de le sem írható a két szállás közötti különbség. A reggeli említésre sem méltó. Ennyi pénzért gondolom mit is várhattunk volna. 3 hajszál vékony szalámi, ami annyira vékony volt, hogy a közepe kilyukadt. Szépen gondosan egymás mellé helyezve a tányéron és kb. 1/3 kinyomott tömlős sajt. Tele volt vele a tányér. Mellette kistányérban 15 vékony karika paprika, az is gondosan egymás mellé rakva, hogy tele legyen a tányér, 3-3 félszelet kenyér (csak 2-2-t) ettünk meg és 1 bögre tea. Eddigi helyeinken ahol nem büfé reggeli volt, mindenhol 2-3 féle hentesáruból több szelet egy tányéron, szeletelt vagy kockasajtok, kisdobozos vaj, lekvár amit kínáltak. De ez már tényleg szót sem érdemel. A reggeliztetés az előtérben elhelyezett 1 db asztalnál történik megbeszélt idő szerint, nem ám hogy 8-10 között amikor a kedves vendég szeretné. Első nap meg kell mondani, mert a többi vendégnek is meg van az ideje. 8 előtt 10 perccel előbb mentünk, hogy minél előbb elmenjünk, azt is szóvá tette az úr, 8-ról volt szó. Tehát már a megérkezésünk után kb. fél órával később eldöntöttük, hogy kidobtunk az ablakon ifával 11 ezer ft-ot, de köszönjük,itt nem maradunk, reggeli után távozunk, nincs mofetta. Igaz, a háziúr a 2. napi 400 ft ifát vissza akarta adni.
  Ezt a szállást jóindulattal sem tudom ajánlani, annak ellenére, hogy az értékelésekben vannak pozitív értékelések, amiket végképp nem értek. Valószínű azok az emberek (a tulajjal együtt) még nem voltak más szállásokon. Különben a tulaj sem lenne "elszállva" az általa kínált szállás minősége és ára tekintetében.
  Ilyen szállásra EGYÁLTALÁN NEM IS LICITÁLTAM VOLNA még ezer ft-ért sem, DE MŰKÖDTETNI SEM ENGEDNÉM, pedig nem vagyok nagy igényű, csak már rengeteg helyen jártunk, van összehasonlítási alapom. Arról nem beszélve, ha tegyük fel magasabb összegért ütöttem volna le, akkor is ugyanezek az állapotok fogadtak volna, csak éppen jóval többet buktunk volna. Nagyon rossz emlékekkel, keserűen ért véget a rövidített nyaralásunk, aminek legalább az első 4 napja a szilvásváradi Bükk Panzióban eltöltött napokkal szuper, remek volt.
  Ezek után egy kicsit a Gulliverben is megingott bizalmam, de mivel panaszommal először hozzájuk fordultam és 1 napon belül korrekt választ kaptam, s ráadásul az eddigi 8 vásárlásomból csak ennél az 1 szállásnál volt probléma, úgy gondolom ők korrektek, csak nekünk vásárlóknak kell az igénytelen szállásadókat kiszűrni és közzétenni, hogy mást ne lehessen megtéveszteni
  További vélemények a szálláshelyről »

  Új hozzászólás