Wellnesst, síelést, üdülést ajándékba? De melyiket? Gulliver Travel ajándék utalvánnyal bármelyiket!

Kiváló szálláshelyek

Téli wellness ajánlatok a Roomforum ajánlásával

Kedvelt úticélok

Kedvelt szálláshelyek

Miért érdemes regisztrálni?
 • Véleményeket írhat azokról a szálláshelyekről, ahol már járt.
 • Olvasóink bejegyzéseinek segítségével könnyebben megtalálhatja az Önnek megfelelő szálláshelyet
 • Hírlevélben értesülhet a kiszemelt szálláshelyekkel kapcsolatos új bejegyzésekről.
 • Regisztráció »
  Smartelli
  Vélemény
  319.2
  10+vélemény

  Hotel Ózon

  Magyarország Mátraháza, 3233
  GPS koordináták: 47.8677469 19.977082Térkép

  Értékelés 9.2/10 (31 vélemény alapján.)

  Átlag 9.2
  Népszerűség:  

  Elhelyezkedés

  9.7

  Szolgáltatások

  9.1

  Gasztronómia (vendéglátás)

  9.1

  Tisztaság, kényelem

  9.2

  Személyzet kedvessége

  9.4

  Ár/érték arány

  8.7
  Térkép
  Hotel Ózon Magyarország Mátraháza, 3233

  Hasznosnak találta? Ossza meg ismerőseivel!:

  9
  Értékelés: 9
  Elhelyezkedés10
  Szolgáltatások9
  Gasztronómia (vendéglátás)9
  Tisztaság, kényelem8
  Személyzet kedvessége9
  2012.11.25. 21:27 Írta: Getter
  Tartózkodás időpontja: 2012. november
  A közelmúltban felújított, kibővített és átépített kitűnő panorámával rendelkező szálloda kellemes kikapcsolódást nyújt az oda betérőknek. A személyzet figyelmes, kedves és segítőkész. A szobák és közösségi terek tiszták. A felszolgált ételek ízletesek, a pincérek gyorsak, figyelmesek. A wellness részleg kellemes (ha nincs sok szállovendég).
  A liftek hol működtek, hol nem.
  A panoráma szauna annyira fel volt fütve, hogy a forróságtól nem lehetett belépni.
  Az étterem választéka lehetne bővebb is.
  Esti olvasmányt ne vigyenek, mert a félhomályban képtelenség olvasni. A folyósokon és közösségi terekben rálátni a rejtett, ám nagyon hideg fénnyel világító LED sorokra, ami zavaróan kápráztat. A szálloda eleganciájához nem illő világítást bizonyára nem szakember tervezte. A LED-ek kékes színétől a falak este beszürkülnek. A konferencia termekben a félhomályban nem lehet jegyzetelni. A fürdőszobában a mennyezetbe sülyesztett irányított halogénlámpák fényénél nehézkes a borotválkozás, rémisztően árnyékos a tükörbe néző arca. Némelyik LED sor jobban villogott, mint az egykori fénycsövek, iszonyúan zavaró volt.
  Építészetileg és belsőépítészetileg egy ilyen elegáns hotel ennyire gyalázatos világítással? Érdemes lenne szakemberrel konzultálni ennek javítása céljából.
  További vélemények a szálláshelyről »

  #1 [nem regisztrált felhasználó]
  2013.10.21. 08:46

  Mint minden szállodában,természetesen vannak jobb és kevésbé jó adottságú szobák.Az már nem természetes,hogy a helyismerettel nem rendelkező,először megszálló vendégek nem kapnak teljeskörű felvilágosítást ezekről.Értem ezalatt a panoráma és a természetes fény hiányát, ráadásul olyan szobában,melyet magasabb árfekvésben hirdetnek.A felvilágosítás elmaradása akkor is kimeríti a megtévesztés fogalmát,ha ez csak a helyszínen derül ki.Ezt követően tissztességtelen eljárás az,hogy szobacserét követően/zárójelben megjegyezvén,hogy az alacsonyabb árfekvésű szoba sokkal jobban megfelelt a kívánalmaknak ill.a honlapjukon szereplő csábító ajánlatoknak/ azaz low grade igénybevétel esetén a magasabb árat számolják fel.Ezzel a rugalmatlansággal,ill.pénzhajhászással a szálloda jó hírnevét kockáztatják.A helyzetet súlyosbítja,hogy a szobarendelés nem értékesítőkön keresztül történt,hanem közvetlenül a hotel telefonos szolgálatánál.Megnyugtató lehet Önök számára,hogy a hotel kedvelt és jó kihasználtságú.Ilyen hibák azonban hosszú távon megbosszulhatják az utilitárius szemléletmódot.A leírt probléma legyen Önök számára figyelmeztetés,hiszen én is azt szeretném,ha országunkban is minél jobban elterjedne az igényes,magas színvonalú vendéglátás,amihez viszont a rugalmasság elengedhetetlenül szükséges.


  Új hozzászólás